Uclear AMP PRO - Single Kit

Uclear AMP PRO - Single Kit

Νέο προϊόν

Η Uclear AMP PRO είναι μία full-duplex (αμφίδρομη) ενδοεπικοινωνία με προηγμένες δυνατότητες Bluetooth. Για ομάδες (10+) με απεριόριστο αριθμό αναβατών που μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους με υψηλής πιστότητας ήχο και αποκλειστική τεχνολογία χωρίς το κλασικό μικρόφωνο. Αυτό θεωρείτε κορυφαίο σύστημα επικοινωνίας για κράνη.

Περισσότερες λεπτομέρειες

241,90 €

Άλλες πληροφορίες

UCLEAR-Digital AMP PΡΟ

Χωρίς το κλασικό μικρόφωνο μπροστά απο το στόμα σαςΤο
UCLEAR - Digital AMP PΡΟ, είναι ένα πλήρης αμφίδρομο full-duplex Bluetooth® σύστημα επικοινωνιών, ενδοεπικοινωνίας - ενδοσυνεννόησης και αναπαραγωγής ήχου με βελτιωμένα χαρακτηριστικά για κράνη μοτοσυκλετιστών και όχι μόνο και επιτρέπει την σύνδεση μεταξύ (10+) απεριόριστου αριθμού αναβατώναναβατών. Σε συνδυασμό με τα καλύτερα Pulse Pro ηχεία – ακουστικά, το συγκεκριμένο σύστημα διαθέτει hi-fi ήχο στούντιο που προσφέρει μια ζεστή, φυσική φωνή, ισχυρά μπάσα και καθαρά πρίμα. Με την δική μας αποκλειστική τεχνολογία ακύρωσης θορύβου ABF, εξαλείφει σχεδόν όλους τούς θορύβους του περιβάλλοντος, ενώ η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία DSP με αλγορίθμους επεξεργάζεται την φωνή σας παράγοντας πεντακάθαρο κρυστάλλινο ήχο για τις τηλεφωνικές σας κλήσεις και συνομιλίες ενδοεπικοινωνίας. Η UCLEAR Digital AMP PRO είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τις πρόσφατες προδιαγραφές και τα κύρια βελτιωμένα χαρακτηριστικά που έχουν θεσπιστεί και ακολουθούνται από την σειρά Bluetooth® AMP. Η AMP PRO χρησιμοποιεί επίσης Bluetooth® 4.2 συνδεσιμότητα, ClearLink και ενισχυμένο ήχο. Η AMP PRO επιτρέπει στον χρήστη να νοιώσει προστατευμένος έναντι των νεότερων τεχνολογιών έχοντας την δυνατότητα αναβάθμισης. Η AMP PRO είναι το κορυφαίο μοντέλο της νέας AMP σειράς με απίστευτες δυνατότητες.

MICROSITE: UCLEAR

 • Bluetooth® 4.2, αξιόπιστη version
 • Ενδοεπικοινωνία γιά (10+) απεριόριστο αριθμό αναβατών
 • Εμβέλεια ενδοεπικοινωνίας 700 Μέτρα (0.43mi) μεταξύ των αναβατών 
 • ClearLink App (Δωρεάν πλήρες application)
 • Συμβατότητα  σύνδεσης με οποιαδήποτε ενδοεπικοινωνία άλλου κατασκευαστή
 • Pulse Pro ηχεία – ακουστικά με προεκτεταμένους τους ηχητικούς αισθητήρες
 • Δυνατότητα διανομής της μουσικής που ακούτε στην υπόλοιπη ομάδα
 • Δυνατότητα ιδιωτικής συνομιλίας εντός της ομάδας 
 • Το μικρότερο σε μέγεθος σύστημα


CLEARLink Mobile App.

Απολαύστε την απόλυτη άνεση με την εφαρμογή για κινητά CLEARLink διαθέσιμο τώρα από UCLEAR Digital. Για τα συστήματα ήχου και επικοινωνίας UCLEAR AMP,  η αποκλειστική εφαρμογή για κινητά επιτρέπει στους χρήστες να ενημερώσετε το firmware και να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις σας ασύρματα από οποιοδήποτε smartphone ή tablet.
Επίσης συμπεριλαμβάνει τεχνική υποστήριξη και αναλυτικές οδηγίες χρήσης με video σαν και αυτά που μπορείτε να δείτε από εδώ ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε, χωρίς να απαιτείτε διαδικτυακή σύνδεση.   

Σύστημα Παραγωγής Ήχου Pulse Pro

Αν θέλετε να νοιώσετε μια πρωτόγνωρη ποιοτικά ηχητική εμπειρία, μην ψάχνεται για κάτι καλύτερο από τoπακέτο UCLEAR AMP Pro.  Μέσω των ηχείων – ακουστικών Pulse Pro που διαθέτει μπορείτε να απολαύσετε HiFi ήχο στούντιο, ισχυρά μπάσα, ζεστή φυσική φωνή και καθαρά πρίμα που θα ικανοποιήσουν τα απαιτητικότερα αυτιά.

 • Ισχυρά Μπάσα και Καθαρός Ήχος. Οι μηχανική ήχου της UCLEAR εργάστηκαν σκληρά για να καταφέρουν να φτάνει από το κράνος στα αυτιά σας τέλειος κρυστάλλινος Hi– Fi ήχος προσομοιωμένος με αυτόν ενός στούντιο μέσω των Pulse Pro ηχείων – ακουστικών.
 • Σχεδιασμένο για Απόλυτη Εμπειρία Ήχου. Οι 2 προεκτεταμένοι  ηχητικοί αισθητήρες που λειτουργούν ως μικρόφωνα και που διαθέτη το σύστημα σαν συνέχεια των ηχείων – ακουστικών, έχουν σχεδιαστή ιδανικά για την βέλτιστη τοποθέτηση, απόδοση και λειτουργία σε όλων των ειδών τα κράνη με ιδιαίτερες απαιτήσεις όπως Full face, Modular, Flip Up, Off road, Open face, κ.α. 

Η τεχνολογία UCLEAR της σειράς AMP

Μάθετε περισσότερα επισκεπτόμενος την επίσημη ιστοσελίδα της UCLEAR. 

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΣΕ

 


ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ AMP PΡΟ

 • Bluetooth: version 4.2 (BR / EDR / BLE), κατηγορίας 1
 • Προφίλ Συνδεσιμότητας: HSP, HFP, A2DP, AVRCP, Intercom
 • Ομάδα Ενδοεπικοινωνίας: (10+) Απεριόριστο Αριθμό Χρηστών
 • Εμβέλεια: Έως 700 μέτρα (0.43mi) μεταξύ των χρηστών
 • Μπαταρία: 3.7V Ιόντων λιθίου
 • Χρόνος Ομιλίας: Έως 10 ώρες
 • Χρόνος αναμονής: 400 ώρες (16,6 Ημέρες)
 • Θερμοκρασία Λειτουργίας: από -30 ° C (-4˚F) έως 60 ° C (140F)
 • Απαιτούμενη Θερμοκρασία Φόρτισης: από 0 ° C (32F) έως 45 ° C (113 F °)
 • Μέγιστες Διαστάσεις Μονάδας: 73,6 x 44,5 x 25,4 χιλιοστά
 • ClearLink App: Android 4.4 ή νεότερη έκδοση. Apple iOS 8 ή νεότερη έκδοση
 • Εγγύηση: 2 χρόνια για την κεντρική μονάδα. 1 Έτος για τα περιφερειακά εξαρτήματα και αξεσουάρ

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 

 • 1 Κεντρική μονάδα ελέγχου UCLEAR AMP PRO
 • 1 Σετ Pulse Pro ηχεία – ακουστικά με προεκτεταμένους τους ηχητικούς αισθητήρες
 • 1 Μόνιμη – σταθερή βάση στήριξης της κεντρικής μονάδας
 • 1 Προσωρινή – προσθαφαιρούμενη βάση στήριξης της κεντρικής μονάδας
 • 1 AC Φορτιστή ρεύματος  με διπλή θύρα εξόδου USB
 • 1 DC Φορτιστή ρεύματος  με θύρα εξόδου USB
 • 1 USB καλώδιο φόρτισης
 • 1 Σετ με Velcro και 3Μ αυτοκόλλητα για την τοποθέτηση των ακουστικών - ηχείων
 • 1 Κάρτα με οδηγίες  χρήσης για γρήγορη εκκίνηση

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ - ΔΙΕΘΝΗ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ

CLEARLink είναι το δωρεάν app μας για το κινητό σας, που σας επιτρέπει να ενημερώσετε ασύρματα το firmware και να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις σας ρυθμίζοντας τα συστήματα ενδοεπικοινωνίας κράνους UCLEAR της νέας σειράς AMP. Η εφαρμογή περιλαμβάνει διαδραστικά σεμινάρια για όλα τα χαρακτηριστικά της σειράς ΑΜΡ και διατίθεται δωρεάν για iPhone και Android. Ο νέος επεξεργαστής που χρησιμοποιείτε στην σειρά AMP μεταδίδει 10 φορές περισσότερα δεδομένα με ταχύτητα έως 2,5 φορές γρηγορότερα από ό, τι η προηγούμενη γενιά επεξεργαστών. Αυτό μας επιτρέπει να αναπτύξουμε περισσότερες εφαρμογές λογισμικού βελτιώνοντας τα χαρακτηριστικά για τους χρήστες. Multi-Hop είναι η ιδιόκτητη τεχνολογία μας, που χρησιμοποιεί κάθε μονάδα κράνους για την εν σειρά επέκταση ενδοσυνεννόησης. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους αναβάτες χρήστες να μιλούν μεταξύ τους, ακόμη και αν βρίσκονται εκτός οπτικού πεδίου. Όσο περισσότεροι αναβάτες τόσο μεγαλύτερη εμβέλεια! Advanced Beam Forming (ABF) είναι η κατοχυρωμένη σε εμάς με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία που έχουμε αναπτύξει. Μας  επιτρέπει την δυνατότητα χρήσης ενός διπλού αισθητήρα αντί του κλασικού μικροφώνου που πρέπει να βρίσκεται κοντά στο στόμα του αναβάτη. Η τεχνολογία ABF® χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους DSP για να απομονώσει τη φωνή σας και να εξαλείψει όλους τους άλλους θορύβους του περιβάλλοντος αποδίδοντας πεντακάθαρο και κρυστάλλινο ήχο. Η DSPΨηφιακή Επεξεργασία Σήματος επιτρέπει στις μονάδες UCLEARνα φιλτράρουν μια μεγάλη ποικιλία τύπων θορύβου και άλλες ακουστικές οχλήσεις  χρησιμοποιώντας ένα εξαιρετικά ευέλικτο αλγόριθμο. Η τεχνολογία αυτή είναι κατάλληλη για την επικοινωνία σε κάθε περιοχή όπου η hands-free επικοινωνία απαιτεί την μείωση του περιβάλλοντος θορύβου.


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ VIDEO

H ομάδα Dallas Contrails Wingsuit Team (ομάδα ελεγχόμενης ελεύθερης πτώσης με ειδικές φόρμες)
με βάση έξω από Skydive Ντάλας, χρησιμοποιεί τις UCLEAR για να επικοινωνούν στον αέρα.
Η μονάδα UCLEAR παρέχει επικοινωνία σε ελεύθερη πτώση από 13.500 πόδια στον αέρα. Χωρίς όρια!ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ VIDEO ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Παρόμοια με αυτό το βίντεο μπορείτε να παρακολουθείτε όποτε το επιθυμείτε μέσω του application
της UCLEAR στο κινητό σας. Υπάρχουν για όλες τις λειτουργείες.

Κριτικές

Γράψτε μια κριτική

Uclear AMP PRO - Single Kit

Uclear AMP PRO - Single Kit

Η Uclear AMP PRO είναι μία full-duplex (αμφίδρομη) ενδοεπικοινωνία με προηγμένες δυνατότητες Bluetooth. Για ομάδες (10+) με απεριόριστο αριθμό αναβατών που μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους με υψηλής πιστότητας ήχο και αποκλειστική τεχνολογία χωρίς το κλασικό μικρόφωνο. Αυτό θεωρείτε κορυφαίο σύστημα επικοινωνίας για κράνη.

11 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: