Uclear AMP - Single Kit

Uclear AMP - Single Kit

Νέο προϊόν

Η Uclear AMP είναι μία full-duplex (αμφίδρομη) ενδοεπικοινωνία με προηγμένες δυνατότητες Bluetooth. Πλήρης με υψηλής πιστότητας ήχο και αποκλειστική τεχνολογία χωρίς το κλασικό μικρόφωνο, η Amp προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα ήχου σε ένα ευέλικτο συμπαγές πακέτο. Αυτό θεωρείτε κορυφαίο σύστημα επικοινωνίας για κράνη.

Περισσότερες λεπτομέρειες

161,25 €

Άλλες πληροφορίες

UCLEAR-Digital AMP

Χωρίς το κλασικό μικρόφωνο μπροστά απο το στόμα σαςΤο
UCLEAR - Digital AMP, είναι ένα πλήρης αμφίδρομο full-duplex Bluetooth® σύστημα επικοινωνιών, ενδοεπικοινωνίας - ενδοσυνεννόησης και αναπαραγωγής ήχου με βελτιωμένα χαρακτηριστικά για κράνη μοτοσυκλετιστών και όχι μόνο. Είναι ιδανικό σύστημα για δυάδες. Χρησιμοποιώντας το ολοκληρωμένο Boost Plus σύστημα ηχείων, μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετική ποιότητα ήχου, χωρίς να αποσπάσετε την προσοχή σας από την οδήγηση. Με την δική μας αποκλειστική τεχνολογία ακύρωσης θορύβου ABF, εξαλείφει σχεδόν όλους τούς θορύβους του περιβάλλοντος, ενώ η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία DSP με αλγορίθμους επεξεργάζεται την φωνή σας παράγοντας πεντακάθαρο κρυστάλλινο ήχο για τις τηλεφωνικές σας κλήσεις και συνομιλίες ενδοεπικοινωνίας. Η UCLEAR Digital AMP είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τις πρόσφατες προδιαγραφές και τα κύρια βελτιωμένα χαρακτηριστικά που έχουν θεσπιστεί και ακολουθούνται από την σειρά Bluetooth® AMP. Η AMP έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά της σειράς premium AMP συμπεριλαμβανομένων Bluetooth® 4.2 συνδεσιμότητα, ClearLink και ενισχυμένο ήχο. Η AMP επιτρέπει στον χρήστη να νοιώσει προστατευμένος έναντι των νεότερων τεχνολογιών έχοντας την δυνατότητα αναβάθμισης. Η AMP είναι η κορυφαία επιλογή για τέλεια και ποιοτική επικοινωνία μεταξύ 2 χρηστών.

MICROSITE: UCLEAR

 • Bluetooth® 4.2, αξιόπιστη version
 • Ενδοεπικοινωνία για έως 2 άτομα - αναβάτες
 • Εμβέλεια ενδοεπικοινωνίας 700 Μέτρα (0.43mi)
 • ClearLink App (Δωρεάν πλήρες application)
 • Συμβατότητα  σύνδεσης με οποιαδήποτε ενδοεπικοινωνία άλλου κατασκευαστή
 • Ενισχυμένα ηχεία – ακουστικά με ενσωματωμένους τους ηχητικούς αισθητήρες
 • Το μικρότερο σε μέγεθος σύστημα


CLEARLink Mobile App.

Απολαύστε την απόλυτη άνεση με την εφαρμογή για κινητά CLEARLink διαθέσιμο τώρα από UCLEAR Digital. Για τα συστήματα ήχου και επικοινωνίας UCLEAR AMP,  η αποκλειστική εφαρμογή για κινητά επιτρέπει στους χρήστες να ενημερώσετε το firmware και να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις σας ασύρματα από οποιοδήποτε smartphone ή tablet.
Επίσης συμπεριλαμβάνει τεχνική υποστήριξη και αναλυτικές οδηγίες χρήσης με video σαν και αυτά που μπορείτε να δείτε από εδώ ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε, χωρίς να απαιτείτε διαδικτυακή σύνδεση.   

Boost Plus Audio 

Η σειρά AMP περιλαμβάνει την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Boost Plus τεχνολογία. Πρόκειται για ηχεία – ακουστικά με ενσωματωμένους του αισθητήρες ήχου αντί του κλασικού μικροφώνου. Η συγκεκριμένη τεχνολογία παρέχει top-of-the-line ήχο και καθαρότητα φωνής σε ένα διακριτικό πακέτο. Σχεδιασμένο για κάθε full face κράνος, οι δύο αισθητήρες ήχου σε απόσταση περίπου 30mm προσφέρευν ισχυρό Hi-Fi ήχο, κρυστάλλινη καθαρή φωνή και με σαφήνεια για την εξαιρετική λειτουργία επικοινωνίας μέσω του τηλεφώνου ή της ενδοεπικοινωνίας. Η ποιοτική σχεδίαση και η ενσωμάτωση των αισθητήρων  ήχου στα ακουστικά σε ένα ενιαίο περίβλημα αποτελούν μια απλή, ελαφριά λύση που μπορεί να εγκατασταθεί μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς εργαλεία καταργώντας την χρήση του κλασικού μικροφώνου μπροστά από το στόμα σας.

Η τεχνολογία UCLEAR της σειράς AMP

Μάθετε περισσότερα επισκεπτόμενος την επίσημη ιστοσελίδα της UCLEAR. 

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΣΕ

UCLEAR_Digital_Bluetooth_Audio_Systems_Recomended_Helmet_fit_gui 


ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ AMP

 • Bluetooth: version 4.2 (BR / EDR / BLE), κατηγορίας 1
 • Προφίλ Συνδεσιμότητας: HSP, HFP, A2DP, AVRCP, Intercom
 • Ομάδα Ενδοεπικοινωνίας: Έως 2 Χρήστες
 • Εμβέλεια: Έως 700 μέτρα (0.43mi) μεταξύ των χρηστών
 • Μπαταρία: 3.7V Ιόντων λιθίου
 • Χρόνος Ομιλίας: Έως 10 ώρες
 • Χρόνος αναμονής: 400 ώρες (16,6 Ημέρες)
 • Θερμοκρασία Λειτουργίας: από -30 ° C (-4˚F) έως 60 ° C (140F)
 • Απαιτούμενη Θερμοκρασία Φόρτισης: από 0 ° C (32F) έως 45 ° C (113 F °)
 • Μέγιστες Διαστάσεις Μονάδας: 73,6 x 44,5 x 25,4 χιλιοστά
 • ClearLink App: Android 4.4 ή νεότερη έκδοση. Apple iOS 8 ή νεότερη έκδοση
 • Εγγύηση: 2 χρόνια για την κεντρική μονάδα. 1 Έτος για τα περιφερειακά εξαρτήματα και αξεσουάρ

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 

 • 1 Κεντρική μονάδα ελέγχου UCLEAR AMP
 • 1 Σετ Boost Plus ηχεία – ακουστικά με ενσωματωμένους τους ηχητικούς αισθητήρες
 • 1 Μόνιμη – σταθερή βάση στήριξης της κεντρικής μονάδας
 • 1 Προσωρινή – προσθαφαιρούμενη βάση στήριξης της κεντρικής μονάδας
 • 1 AC Φορτιστή ρεύματος  με διπλή θύρα εξόδου USB  
 • 1 USB καλώδιο φόρτισης
 • 1 Σετ με Velcroκαι 3Μ αυτοκόλλητα για την τοποθέτηση των ακουστικών - ηχείων
 • 1 Κάρτα με οδηγίες  χρήσης για γρήγορη εκκίνηση

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ - ΔΙΕΘΝΗ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ

CLEARLink είναι το δωρεάν app μας για το κινητό σας, που σας επιτρέπει να ενημερώσετε ασύρματα το firmware και να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις σας ρυθμίζοντας τα συστήματα ενδοεπικοινωνίας κράνους UCLEAR της νέας σειράς AMP. Η εφαρμογή περιλαμβάνει διαδραστικά σεμινάρια για όλα τα χαρακτηριστικά της σειράς ΑΜΡ και διατίθεται δωρεάν για iPhone και Android. Ο νέος επεξεργαστής που χρησιμοποιείτε στην σειρά AMP μεταδίδει 10 φορές περισσότερα δεδομένα με ταχύτητα έως 2,5 φορές γρηγορότερα από ό, τι η προηγούμενη γενιά επεξεργαστών. Αυτό μας επιτρέπει να αναπτύξουμε περισσότερες εφαρμογές λογισμικού βελτιώνοντας τα χαρακτηριστικά για τους χρήστες. Multi-Hop είναι η ιδιόκτητη τεχνολογία μας, που χρησιμοποιεί κάθε μονάδα κράνους για την εν σειρά επέκταση ενδοσυνεννόησης. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους αναβάτες χρήστες να μιλούν μεταξύ τους, ακόμη και αν βρίσκονται εκτός οπτικού πεδίου. Όσο περισσότεροι αναβάτες τόσο μεγαλύτερη εμβέλεια! Advanced Beam Forming (ABF) είναι η κατοχυρωμένη σε εμάς με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία που έχουμε αναπτύξει. Μας  επιτρέπει την δυνατότητα χρήσης ενός διπλού αισθητήρα αντί του κλασικού μικροφώνου που πρέπει να βρίσκεται κοντά στο στόμα του αναβάτη. Η τεχνολογία ABF® χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους DSP για να απομονώσει τη φωνή σας και να εξαλείψει όλους τους άλλους θορύβους του περιβάλλοντος αποδίδοντας πεντακάθαρο και κρυστάλλινο ήχο. Η DSPΨηφιακή Επεξεργασία Σήματος επιτρέπει στις μονάδες UCLEARνα φιλτράρουν μια μεγάλη ποικιλία τύπων θορύβου και άλλες ακουστικές οχλήσεις  χρησιμοποιώντας ένα εξαιρετικά ευέλικτο αλγόριθμο. Η τεχνολογία αυτή είναι κατάλληλη για την επικοινωνία σε κάθε περιοχή όπου η hands-free επικοινωνία απαιτεί την μείωση του περιβάλλοντος θορύβου.


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ VIDEO

H ομάδα Dallas Contrails Wingsuit Team (ομάδα ελεγχόμενης ελεύθερης πτώσης με ειδικές φόρμες)
με βάση έξω από Skydive Ντάλας, χρησιμοποιεί τις UCLEAR για να επικοινωνούν στον αέρα.
Η μονάδα UCLEAR παρέχει επικοινωνία σε ελεύθερη πτώση από 13.500 πόδια στον αέρα. Χωρίς όρια!ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ VIDEO ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Παρόμοια με αυτό το βίντεο μπορείτε να παρακολουθείτε όποτε το επιθυμείτε μέσω του application
της UCLEAR στο κινητό σας. Υπάρχουν για όλες τις λειτουργείες.

Κριτικές

Γράψτε μια κριτική

Uclear AMP - Single Kit

Uclear AMP - Single Kit

Η Uclear AMP είναι μία full-duplex (αμφίδρομη) ενδοεπικοινωνία με προηγμένες δυνατότητες Bluetooth. Πλήρης με υψηλής πιστότητας ήχο και αποκλειστική τεχνολογία χωρίς το κλασικό μικρόφωνο, η Amp προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα ήχου σε ένα ευέλικτο συμπαγές πακέτο. Αυτό θεωρείτε κορυφαίο σύστημα επικοινωνίας για κράνη.

11 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: