Uclear Remote Control

Uclear Remote Control

Νέο προϊόν

Χρησιμοποιήστε το UCLEAR– Bluetooth® RemoteControl στο τιμόνι της μοτοσυκλέτας σας, για να ελέγξετε την μονάδα ενδοεπικοινωνίας που χρησιμοποιείτε χωρίς να χρειαστεί να φτάσετε με το χέρι σας το κράνος σας! Η απομακρυσμένη ασύρματη μονάδα (RemoteControl) προσαρμόζεται εύκολα στο τιμόνι σας με την χρήση ενός Velcro, προσφέροντας τον πλήρη έλεγχο στα χέρια σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

72,54 €

Άλλες πληροφορίες

UCLEAR Remote ControlΤο Καινοτόμο Τηλεχειριστήριο UCLEAR REMOTE CONTROL σας επιτρέπη να ελέγχετε το σύστημα της ενδοεπικοινωνίας σας, χωρίς να βγάλετε  τα χέρια σας από το τιμόνι!

Με μόνο τρία (3) κουμπιά, ίδια στην χρήση με την μονάδα ελέγχου σας, μπορείτε τώρα εύκολα να ελέγξετε την UCLEAR μονάδα ενδοεπικοινωνίας που διαθέτεται από το τιμόνι σας.

Μετακινηθείτε μέσα από τη μουσική, μεταβείτε σε κατάσταση ενδοεπικοινωνίας και απαντήστε στις τηλεφωνικές σας κλήσεις χωρίς να χρειαστεί να  φτάσετε το κράνος με το χέρι σας.

Αυτό το τηλεχειριστήριο είναι συμβατό με όλες τις σειρές AMP και τα περισσότερα συστήματα HBC *.  Το τηλεχειριστήριο χρησιμοποιεί σύνδεσης Bluetooth® και επικοινωνεί ασύρματα με τη συσκευή σας.

MICROSITE: UCLEAR

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ REMOTE CONTROL

  • Bluetooth: version 4.1 
  • Προφίλ Συνδεσιμότητας: RF Comm
  • Μπαταρία: 30 mAh X 2 Ιόντων λιθίου
  • Θερμοκρασία Λειτουργίας: από -30 ° C (-4˚F) έως 60 ° C (140F)
  • Μέγιστες Διαστάσεις Μονάδας: 60 x 40 x 218 χιλιοστά
  • Εγγύηση: 1 Έτος (περιφερειακά εξαρτήματα και αξεσουάρ)


Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
 

  • 1 Μονάδα ελέγχου UCLEAR - Remote Control
  • 1 USB καλώδιο φόρτισης
  • 1 Σετ με Velcro για την τοποθέτηση
  • 1 Κάρτα με οδηγίες  χρήσης για γρήγορη εκκίνηση

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ - ΔΙΕΘΝΗ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ

CLEARLink είναι το δωρεάν app μας για το κινητό σας, που σας επιτρέπει να ενημερώσετε ασύρματα το firmware και να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις σας ρυθμίζοντας τα συστήματα ενδοεπικοινωνίας κράνους UCLEAR της νέας σειράς AMP. Η εφαρμογή περιλαμβάνει διαδραστικά σεμινάρια για όλα τα χαρακτηριστικά της σειράς ΑΜΡ και διατίθεται δωρεάν για iPhone και Android. Ο νέος επεξεργαστής που χρησιμοποιείτε στην σειρά AMP μεταδίδει 10 φορές περισσότερα δεδομένα με ταχύτητα έως 2,5 φορές γρηγορότερα από ό, τι η προηγούμενη γενιά επεξεργαστών. Αυτό μας επιτρέπει να αναπτύξουμε περισσότερες εφαρμογές λογισμικού βελτιώνοντας τα χαρακτηριστικά για τους χρήστες. Multi-Hop είναι η ιδιόκτητη τεχνολογία μας, που χρησιμοποιεί κάθε μονάδα κράνους για την εν σειρά επέκταση ενδοσυνεννόησης. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους αναβάτες χρήστες να μιλούν μεταξύ τους, ακόμη και αν βρίσκονται εκτός οπτικού πεδίου. Όσο περισσότεροι αναβάτες τόσο μεγαλύτερη εμβέλεια! Advanced Beam Forming (ABF) είναι η κατοχυρωμένη σε εμάς με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία που έχουμε αναπτύξει. Μας  επιτρέπει την δυνατότητα χρήσης ενός διπλού αισθητήρα αντί του κλασικού μικροφώνου που πρέπει να βρίσκεται κοντά στο στόμα του αναβάτη. Η τεχνολογία ABF® χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους DSP για να απομονώσει τη φωνή σας και να εξαλείψει όλους τους άλλους θορύβους του περιβάλλοντος αποδίδοντας πεντακάθαρο και κρυστάλλινο ήχο. Η DSPΨηφιακή Επεξεργασία Σήματος επιτρέπει στις μονάδες UCLEARνα φιλτράρουν μια μεγάλη ποικιλία τύπων θορύβου και άλλες ακουστικές οχλήσεις  χρησιμοποιώντας ένα εξαιρετικά ευέλικτο αλγόριθμο. Η τεχνολογία αυτή είναι κατάλληλη για την επικοινωνία σε κάθε περιοχή όπου η hands-free επικοινωνία απαιτεί την μείωση του περιβάλλοντος θορύβου.


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ VIDEO

H ομάδα Dallas Contrails Wingsuit Team (ομάδα ελεγχόμενης ελεύθερης πτώσης με ειδικές φόρμες)
με βάση έξω από Skydive Ντάλας, χρησιμοποιεί τις UCLEAR για να επικοινωνούν στον αέρα.
Η μονάδα UCLEAR παρέχει ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ VIDEO ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Παρόμοια με αυτό το βίντεο μπορείτε να παρακολουθείτε όποτε το επιθυμείτε μέσω του application
της UCLEAR στο κινητό σας. Υπάρχουν για όλες τις λειτουργείες.

Κριτικές

Γράψτε μια κριτική

Uclear Remote Control

Uclear Remote Control

Χρησιμοποιήστε το UCLEAR– Bluetooth® RemoteControl στο τιμόνι της μοτοσυκλέτας σας, για να ελέγξετε την μονάδα ενδοεπικοινωνίας που χρησιμοποιείτε χωρίς να χρειαστεί να φτάσετε με το χέρι σας το κράνος σας! Η απομακρυσμένη ασύρματη μονάδα (RemoteControl) προσαρμόζεται εύκολα στο τιμόνι σας με την χρήση ενός Velcro, προσφέροντας τον πλήρη έλεγχο στα χέρια σας.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: