UCLEAR NEW AMP Line
ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΚΡΑΝΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ

Κορυφαία τεχνολογία – Κρυστάλλινος ήχος, χωρίς την χρήση μικροφώνου

home img

UCLEAR AMP SERIES BLUETOOTH HELMET AUDIO SYSTEM

Η Uclear είναι μια Αμερικάνικη (U.S.A.) εταιρεία η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να διαθέτη τα προϊόντα της και στην Ευρωπαϊκή αγορά με μεγάλη επιτυχία. Η ιδιαιτερότητα των ενδοσυνεννοήσεων UCLEAR είναι ότι δεν χρησιμοποιούν ένα μικρόφωνο μπροστά από το στόμα σας. Η νέα σειρά AMP για το 2017 χρησιμοποιεί νέες τεχνολογίες και έχει πολλές βελτιώσεις με σημαντικότερη την εφαρμογή και χρήση νέων ηχείων που αναπαράγουν τέλειο ποιοτικά ήχο καθώς και τη δυνατότητα ρύθμισης και ενημέρωσης του λογισμικού της μέσω APP.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Όλα τα μοντέλα διατίθενται σε συσκευασία με μία (Single kit) η δύο μονάδες (dual kit)

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΪΝΗ ΜΠΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

AMP GO

AMP Go Single Kit (μία μονάδα) τιμή: € 149,95

AMP

AMP Amp Single Kit (μία μονάδα) τιμή: € 199,95 AMP Amp Dual Kit (δύο μονάδες) τιμή: € 349,95

AMP PLUS

AMP Plus Single Kit (μία μονάδα) τιμή: € 239,95 AMP Plus Dual Kit (δύο μονάδες) τιμή: € 419,95

AMP PRO

AMP Plus Single Kit (μία μονάδα) τιμή: € 299,95 AMP Plus Dual Kit (δύο μονάδες) τιμή: € 499,95

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

Τηλεχειριστήριο τιμή: € 89,95

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Διαθέσιμα διάφορα αξεσουάρ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Χαρακτηριστικά - Πρωτοποριακές τεχνολογίες - Διεθνή ευρεσιτεχνίες

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΪΝΗ ΜΠΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΟΥ

CLEARLink ονομάζεται το app που σας επιτρέπει να ενημερώσετε ασύρματα το firmware και να ρυθμίσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας τα συστήματα ενδοεπικοινωνίας UCLEAR AMP. Η εφαρμογή περιλαμβάνει διαδραστικά σεμινάρια για όλα τα χαρακτηριστικά της σειράς ΑΜΡ και διατίθεται δωρεάν.

ΝΕΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΥΠΕΡ ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ

Ο επεξεργαστής AMP χρησιμοποιεί το αναβαθμισμένο σύστημα συνδεσιμότητας Bluetooth® 4.2 , μεταδίδει 10πλάσια ποσότητα δεδομένων με ταχύτητα έως 2.5 φορές γρηγορότερα από ότι η προηγούμενη γενιά επεξεργαστών. Αυτό επιτρέπει την ανάπτυξη περισσότερων εφαρμογών λογισμικού και βελτίωση των χαρακτηριστικών.

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΕΜΒΕΛΕΙΑ

Με την χρήση της τεχνολογίας MULTI - HOP της οποίας είμαστε εφευρέτες και κάτοχοι, κάθε UCLEAR AMP μονάδα κράνους συμβάλει στην επέκταση της εμβέλειας. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν μεταξύ τους ακόμη και εκτός οπτικού πεδίου. Όσο περισσότεροι αναβάτες είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους, τόσο μεγαλύτερη είναι η εμβέλεια.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΙΧΜΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ

Η καταχωρημένη με διεθνή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πατέντα μας ABF , χρησιμοποιεί δύο μικροσκοπικούς αισθητήρες ήχου ενσωματωμένους στα ακουστικά ή προεκτεταμένους για τοποθέτηση στο άνω τμήμα του κράνους και καλυμμένους από την επένδυση, καταργώντας την ανάγκη της χρήσης του κλασικού μικροφώνου κοντά στο στόμα του αναβάτη.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΗΜΑΤΟΣ

Η Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος επιτρέπει στις μονάδες UCLEAR να φιλτράρουν μια μεγάλη ποικιλία θορύβων και διάφορα άλλα ακουστικά θέματα χρησιμοποιώντας ένα εξαιρετικά ευέλικτο αλγόριθμο. Η τεχνολογία αυτή απομονώνει τη φωνή σας και εξαλείφει όλους τους άλλους θορύβους αποδίδοντας έναν πεντακάθαρο κρυστάλλινο ήχο.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η κεντρική μονάδα ελέγχου καλύπτεται από εγγύηση 2 ετών και τα περιφερειακά εξαρτήματα - αξεσουάρ από εγγύηση 1 έτους. Η κάρτα εγγύησης αναγράφει τον μοναδικό κωδικό της συσκευής σας και η ενεργοποίησή της γίνεται από εσάς μέσω του CLEARLing mobile application. Η τεχνική υποστήριξη είναι υποδειγματική μέσω διαδραστικών αναλυτικών σεμιναρίων ή με απευθείας επικοινωνία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Με το μικρότερο μέγεθος, κορυφαίας τεχνολογίας και δυνατοτήτων, απλή στην χρήση.

Η ενδοεπικοινωνία – ενδοσυνεννόηση UCLEAR AMP Line είναι παγκοσμίως γνωστή για την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιεί και την ποιότητα ήχου και ακουστικής που αναπαράγει. Με την κεντρική μονάδα μέγιστων διαστάσεων 73.6 x 44.5 x 25.4mm θεωρείτε η μικρότερη όλων. Υπερέχει τεχνολογικά και με τα 3 μεγάλα απόλυτα στεγανά κουμπιά που διαθέτει στην επιφάνειά της θεωρείτε η ευκολότερη στην χρήση. Αποτελεί την επιλογή της ομάδας Dallas Contrails Wingsuit Team (ομάδα ελεγχόμενης ελεύθερης πτώσης με ειδικές φόρμες) και έχει δοκιμαστή σκληρά σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας όπου δεν συγχωρείτε η παραμικρή αστοχία. Με προδιαγραφές όπως την θερμοκρασία λειτουργίας: από -30C έως 60C και απαιτούμενη θερμοκρασία φόρτισης: από 0°C έως 45°C θεωρείτε η κορυφαία και εκτός συναγωνισμού ενδοεπικοινωνία σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας, πιστοποιώντας έτσι την ποιότητα κατασκευής που διαθέτη.

Κορυφαία ποιότητα και κρυστάλλινος ήχος χωρίς την χρήση του κλασικού μικροφώνου. Τα μοντέλα AMP GO , AMP και AMP PLUS χρησιμοποιούν δυο μικροσκοπικούς αισθητήρες ήχου ενσωματωμένους στα ακουστικά της συσκευής ενώ το κορυφαίο μοντέλο της σειράς AMP PRO διαθέτη προεκτεταμένους από τα ακουστικά αυτούς τους αισθητήρες για τοποθέτηση εσωτερικά της επένδυσης στο εμπρός άνω τμήμα του κράνους.

Δείτε από εδώ όλα τα μοντέλα UCLEAR AMP Line.

feature img
feature img

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Με αναβαθμισμένο, γρηγορότερο επεξεργαστή και 2 χρόνια εγγύηση για την μονάδα ελέγχου.

✔️Πρωτόκολλο ️Bluetooth: V4.2 (BR/EDR/BLE), Class 1
✔️Προφίλ: HSP, HFP, A2DP, AVRCP, Intercom
✔️Ομάδα Ενδοεπικοινωνίας / Εμβέλεια:
    AMP GO: Μέχρι 4 άτομα / Τεχνολογία MULTI-HOP 200 Μ.
    AMP: 2 άτομα / 700 Μ.
    AMP PLUS: Μέχρι 6 άτομα / Τεχνολογία MULTI-HOP 700 Μ.
    AMP PRO: 10 + άτομα / Τεχνολογία MULTI-HOP 700 Μ.
✔️Μπαταρία: 3.7V Lithium-ion
✔️Χρόνος Ομιλίας: Έως 10 ώρες
✔️Χρόνος Αναμονής: 400 ώρες (16,6 Ημέρες)
✔️Θερμοκρασία Λειτουργίας: -30C έως 60C
✔️Απαιτούμενη Θερμοκρασία Φόρτισης: 0°C έως 45°C
✔️Μέγεθος Μονάδας Ελέγχου: 73.6 x 44.5 x 25.4mm
✔️ClearLink App: Android 4.4 ή Νεότερο. Apple iOS 8 ή Νεότερο
✔️Εγγύηση: 2 Χρόνια στην Μονάδα Ελέγχου, 1 Έτος στα Περιφεριακά

Με την χρήση της τεχνολογίας MULTI - HOP της οποίας είμαστε εφευρέτες και κάτοχοι, κάθε UCLEAR AMP μονάδα κράνους συμβάλει στην επέκταση της εμβέλειας. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν μεταξύ τους ακόμη και εκτός οπτικού πεδίου. Όσο περισσότεροι αναβάτες είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους, τόσο μεγαλύτερη είναι η εμβέλεια.

Δείτε από εδώ τον πίνακα που εμφανίζεται δίπλα σε μεγέθυνση - ευκρινέστερο και με δυνατότητα εκτύπωσης.

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΟΥ

Με το πληρέστερο Application για ρυθμίσεις, ασύρματη αναβάθμιση και οδηγίες χρήσης.

CLEARLink ονομάζεται το δωρεάν app. που μπορείτε να κατεβάσετε από το Play Store και που σας επιτρέπει να ενημερώσετε ασύρματα το firmware και να ρυθμίσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας τα συστήματα ενδοεπικοινωνίας UCLEAR AMP.

Η εφαρμογή διατίθεται για android ή ios και εκτός των βασικών ρυθμίσεων λειτουργίας όπως την επιλογή ή όχι της αυτόματης έντασης του ήχου, την ενίσχυσης των μπάσων, της φωνητικής απάντησης, της σύνδεσης φωνητικών οδηγιών GPS και την μετονομασία της συσκευή σας περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες χρήσης μέσω video, βασικές πληροφορίες για την συσκευή σας όπως το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας της, την version του firmware που διαθέτεται και τον αν χρήζει αναβάθμισης καθώς σας επιτρέπει να αναβαθμίζεται ασύρματα την συσκευή σας. Επίσης σας επιτρέπει την άμεση επικοινωνία με την υπηρεσία υποστήριξης και την ενεργοποίηση της εγγύησης σας.

Συνδεθείτε από εδώ και παρακολουθήστε τα βίντεο της τεχνικής υποστήριξης που θα σας παρουσιάζονται μέσω του application στο κινητό σας εύκολα και όποτε το επιθυμείτε.

feature img

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Οι τιμές είναι σύμφωνες με τον ενιαίο Πανευρωπαϊκό τιμοκατάλογο

UCLEAR AMP line

single kit (Μία Μονάδα)

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%
  • AMP GO Τιμή: € 149,95
  • AMP Τιμή: € 199,95
  • AMP plus Τιμή: € 239,95
  • AMP pro Τιμή: € 299,95

UCLEAR AMP Series Bluetooth Helmet Audio System

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ;

Δηλώστε συμμετοχή και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας
  • ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ

UCLEAR AMP line

DUAL KIT (Δύο Μονάδες)

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%
  • AMP GO - ΜΟΝΟ SINGLE KIT
  • AMP Τιμή: € 349,95
  • AMP plus Τιμή: € 419,95
  • AMP pro Τιμή: € 499,95

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ VIDEO

Δείτε ένα video σχετικό με την παρουσίαση των UCLEAR AMP

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ VIDEO

H ομάδα Dallas Contrails Wingsuit Team (ομάδα ελεγχόμενης ελεύθερης πτώσης με ειδικές φόρμες) με βάση έξω από Skydive Ντάλας, χρησιμοποιεί τις UCLEAR για να επικοινωνούν στον αέρα. Η μονάδα UCLEAR παρέχει επικοινωνία σε ελεύθερη πτώση από 13.500 πόδια στον αέρα. Χωρίς όρια!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ VIDEO ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΕΙΣ)

Παρόμοια με αυτό το βίντεο μπορείτε να παρακολουθείτε όποτε το επιθυμείτε μέσω του application της UCLEAR στο κινητό σας. Υπάρχουν για όλες τις λειτουργείες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε σχετικά με τίς ενδοεπικοινωνίες UCLEAR.

Ζητήστε να σας ενημερώσουμε για το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων που επίσης μπορείτε να προμηθευτήτε τίς ενδοεπικοινωνίες UCLEAR.

Ρετσίνα 52, 185 40 Πειραιάς

210 4221060, Fax: 210 4125956

info@motopegasus.com